Nybygg og utbedringer

Nybygg og utbedringer

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Tilbygg og påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Oppføring av Nybygg

Vi fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris og med 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A til Å. Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut – du velger utforming, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus skal være ditt hjem i mange år fremover.

Hyttedrøm?

Går du rundt med en hyttedrøm som du aldri har fått realisert? Kontakt oss!

Vi fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm – det trenger ikke å koste all verden. Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg – enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en større familiehytte ved sjøen.

Garasje og carport

Alfoh Bygg AS utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller tilpasset etter dine ønsker. Alfoh Bygg AS kan tilby garasjer laget av førsteklasses materialer til konkurransedyktige priser.



REHABILITERING

Gulv
Vinduer
Dører
Kledning
Tak

NYBYGG OG UTBEDRINGER

Oppføring av Nybygg
Hyttedrøm
Ombygging
Tilbygg og påbygg
Garasje og carport

ANDRE TØMRERTJENESTER

Terrasser og balkonger
Kjøkkenmontering
Byggesøknad

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Røklandsmoen 38,
8255 Røkland
E-post: flarsos@yahoo.no
Tlf.: 41 54 02 37